آدرس : طرقبه .منطقه توریستی چالیدره
منطقه گردشگری چالیدره با قرار گرفتن در زیست بومی کوهستانی و داشتن دریاچه طبیعی و باغی بیش از35 هکتار و 25 آیتم بازی و سرگرمی های خلاقانه و هیجان انگیز از قبیل باگی،زیپ لاین،کارتینگ ،سافاری،اسپا ،عینکهای واقعیت مجازی،....در خدمت علاقه مندان است .در واحد رزواسیون همکارام هتل مدائن مشهد جهت اطلاع رسانی شما حضور دارند.
درس:مشهد، خیابان نواب صفوی، ضلع شرقی حرم امام رضا
آرامگاه پیر پالان دوز مربوط به دوره صفوی و در ضلع شرقی حرم امام رضا واقع شده واین اثر در تاریخ 5 اردیبهشت 1356 با شمارهٔ ثبت 1375 بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
خلاصه متن پارک ملت مشهد خلاصه متن پارک ملت مشهآدرس : مشهد.خیابان نواب صفوی.راسته حوض مسگران.کوچه داروغه
یوسف خان هراتی اولین رئیس نظمیه مشهد پس از انقلاب مشروطه بود.چون تا آن زمان شهرها توسط داروغه ها اداره میشد نسب داروغه توسط مردم به وی اعطا شد .وی این خانه را به عنوان محلی برای سکونت خود و اعضای خانوادهاش ساخت. همچنین میهمانیهای مجللی در این خانه اعیانی برگزار میشد. او تا آخر عمرش در همین خانه زندگی کرد. در سال 1366 اهالی روستای شهیدیه از توابع میبد یزد این خانه را از ورثه یوسف خان هراتی ب
آدرس: حدفاصل چهارراه مقدم و پل غدیر-مجموعه تفریحی گردشگری گیاه شناسی باغ مشهد
پارک ژوراسیک یکی از پارکهای موضوعی شهر مشهد است که در مجموعه تفریحی، گردشگری باغ مشهد قرار دارد
آدرس : مشهد، خیابان شیرازی، چهارراه شهدا، آرامگاه نادر شاه افشار
آرامگاه نادرشاه بنایی است در مجموعه باغ موزه نادری در شهر مشهد که به یادبود نادرشاه افشار در سال 1342 هجری خورشیدی به دست هوشنگ سیحون طراحی و ساخته شده است. ساختمان آرامگاه نادر شاه از قسمت مرکزی که محل دفن نادرشاه است و دو تالار موزه تشکیل شده که یکی از آنها موزه اسلحه دورههای مختلف تاریخ ایران و دیگری موزه اسلحه و آثار مربوط به دوران نادرشاه را نمایش میدهد.این بنا در تاریخ 18 آذر 1354 با شمارهٔ ثبت 1174 بهعنوان یکی از آثار مل
آرامگاه فردوسی
مشهد-25 کیلومتری شمال غربی-شهر توس-بلوار پردیس
آرامگاه فردوسی مقبرهشاعر گرانقدر حکیم ابوالقاسم فردوسی در توس است. این بنا بهدست هوشنگ سیحون برپایهٔ طرح پیشین استاد بهزاد، با اندکی تغییر طراحی و بازسازی شد. معمار مجری ساختمان حسین لرزاده، و حسین حجارباشی زنجانی و تقی درودیان مباشر ساخت این بنا بودند. آرامگاه فردوسی در سال 1313 ه.ش برابر با 1934 م گشوده شد.
در آغاز سدهٔ چهارده خورشیدی و همزمان با ملّیگرایی نوین ایران، تلاشها برای ساخت آرامگاهی شایستهٔ فردوسی ازسر گرفته شد.